Shampoo Anti Roos

ZARQA Shampoo Anti-roos met menthol bevat stoffen die zijn gebaseerd op waardevolle, natuurlijke aminozuren die uiterst mild voor huid en haar zijn. De milde ingrediënten hydrateren de hoofdhuid en hebben een vochtinbrengende werking. ZARQA Shampoo Anti-roos is effectief bij roos en zó mild dat ook mensen met een (zeer) gevoelige hoofdhuid de shampoo kunnen gebruiken. Shampoo Anti-roos verfrist hoofdhuid en haar, kalmeert, beschermt en hydrateert én brengt de hoofdhuid weer in balans.

✓ Effectief bij roos
✓ Verfrist, kalmeert en hydrateert
✓ Herstelt conditie van de hoofdhuid

Inhoud: 200ml.

Shampoo Anti Roos

Tijdelijk niet leverbaar

Als je onze shampoos voor het eerst gebruikt, is het misschien even wennen. We zijn immers zo gewend aan een grote dot schuim, en associëren schuim met ‘schoon’. Niets is dus minder waar; onze shampoos reinigen je haar perfect! Onder de douche kun je de shampoo eerst even met een druppeltje water in je handen mengen. Daardoor verdeelt het gemakkelijker over je haar.
Wanneer je overstapt op onze milde en natuurlijke shampoos moet je hoofdhuid eerst afkicken. Je huid is immers gewend aan een agressieve wasbeurt en heeft de talgproductie daar op ingesteld. Je haar kan daarom in het begin wat vetter aanvoelen.
Na een paar wasbeurten herstelt het natuurlijke evenwicht van je hoofdhuid zich en normaliseert de talgproductie. Je haar wordt gezonder en sterker, doordat de huideigen bescherming weer tot leven komt. Je haar gaat er daardoor mooier en gezonder uitzien. De kans is groot dat je je haar na een paar weken minder vaak hoeft te wassen, want de talgproductie komt weer tot rust.
En heel belangrijk: gebruik tussendoor dus geen synthetische shampoo! Want dan moet je huid weer opnieuw beginnen met het herstellen van het evenwicht.

Gebruik: masseer de shampoo in op nat haar en laat vijf minuten inwerken. Spoel het haar goed uit en herhaal indien nodig. Vervolg met ZARQA conditioner. 

Wist je dat…
ZARQA Shampoo Anti-roos hét werkzame ingrediënt piroctone olamine bevat? Piroctone olamine is uiterst mild, werkt antimicrobieel en gaat de schimmel die roos veroorzaakt tegen.

AQUA, ALCOHOL, GLYCERIN, DECYL GLUCOSIDE, SODIUM COCYL GLUTAMATE, COCO-GLUCOSIDE, LACTIC ACID,  INULIN, PIROCTONE OLAMINE, MENTHOL, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HYDROLYZED VEGETABLE PROTEIN, MARIS SAL, SODIUM CHLORIDE, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE

Een unieke combinatie van werkzaamheid tegen roos en een hydraterende werking. Na 2 weken ervaart de gebruiker een duidelijke verbetering bij roos. De ZARQA Shampoo Anti-roos mag iedere dag gebruikt worden vanaf 12 jarige leeftijd. De shampoo heeft een beschermende werking en herstelt de hoofdhuid.

Piroctone olamine
Hét werkzame ingrediënt in onze anti-roosshampoo: piroctone olamine. Piroctone olamine is uiterst mild, werkt antimicrobieel en gaat de schimmel die roos veroorzaakt tegen. Het resultaat is een rustigere hoofdhuid.

Inuline (PreBIULIN FOS™)
Inuline is een plantaardige, suikerhoudende stof die voorkomt in cichorei (een wortel, familie van de witlof). De natuurlijke stof heeft een prebiotische bescherming: het maakt onze huidmicrobiota en huid resistenter en sterker en herstelt de microbiële huidbarrière. Inuline houdt de huidbarrière gezond, brengt de gevoelige huid in balans en laat de huid haar natuurlijke, gezonde gloed behouden. Ook staat inuline erom bekend de huid te zuiveren van micro-organismes.

Dode Zee-mineralen en Dode Zeezout
ZARQA haalt haar zout uit de Dode Zee bij Jordanië. Het 100% pure Dode Zeezout bevat tussen de 31 en 45% magnesiumchloride en tussen de 3 en 9% natriumchloride. De magnesiumkristallen van ZARQA zijn groter en bevatten vanwege een drogingsproces minder vocht. Hierdoor is het magnesiumchloridegehalte hoger (richting de 45%) en het natriumchloridegehalte juist lager (richting de 3%). Omdat ons Dode Zeezout een natuurproduct is, kan het mineraalzoutgehalte variëren.

Eversoft (Sodium Cocoyl Glutamate) en Sodium Lauroyl Sarcosinate
Eversoft (Sodium Cocoyl Glutamate) en Sodium Lauroyl Sarcosinate zijn wasactieve stoffen gebaseerd op een natuurlijk aminozuur. Ze hydrateren de hoofdhuid en is de mildste wasactieve stof die op dit moment beschikbaar is, zo mild als water.

Menthol
Menthol geeft een frisse en verkoelend effect

Ervaringen
9,1
15 Reviews

Wegens de EFSA Claimwetgeving mogen wij op onze site maar een beperkt aantal gezondheidsclaims gebruiken. Om deze reden mogen reviews alleen gaan over algemene tevredenheid met het product of over de grootte en smaak. Er mogen geen ziektes of pijnklachten genoemd worden. Reviews die niet aan de wetgeving voldoen mogen door ons worden aangepast.

Beoordeling

Wegens de EFSA Claimwetgeving mogen wij op onze site maar een beperkt aantal gezondheidsclaims gebruiken. Om deze reden mogen reviews alleen gaan over algemene tevredenheid met het product of over de grootte en smaak. Er mogen geen ziektes of pijnklachten genoemd worden. Reviews die niet aan de wetgeving voldoen mogen door ons worden aangepast.

Beoordeling

ZARQA is 100% parfumvrij

Onderzoek heeft uitgewezen dat parfums – kunstmatige én natuurlijke – in huidverzorgings-producten de gevoeligheid van de huid kunnen vergroten. Hierdoor neemt de kans op allergische reacties toe. Precies om die reden laat ZARQA parfum volledig achterwege; wij geloven in huidverzorging die mild voor de huid en zo puur mogelijk is.

Meer over parfumvrij

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.