Het belang van goede en milde gezichtsreiniging

Een mooie, gezonde huid begint bij een goede reiniging. De sleutel naar een stralende huid? De juiste (milde) reinigingsproducten en een goed reinigingsritueel – voor ’s ochtends én ‘s avonds. Door je huid ’s ochtends en voor het slapen gaan schoon te maken, ontdoe je ‘m van vuil, overtollig talg en make-up. Hierdoor voorkom je dat je huid dof, vaal of vet oogt en ga je onzuiverheden en mee-eters tegen. Je houdt je huid gezond en stralend door ‘m elke dag twee keer te reinigen met milde producten. Maak je huid ’s avonds ook schoon als je geen make-up draagt, want ook van bijvoorbeeld uitlaatgassen kunnen je poriën verstopt raken.

’s Avonds reinigen

Verwijder make-up, vuil en talg door de huid te reinigen met ZARQA Reinigingsmelk of ZARQA Reinigingsschuim. Vervolg met ZARQA Reinigingstonic om de laatste restjes make-up en reiniger te verwijderen. Na gebruik voelt de huid fris, schoon, zacht en gehydrateerd aan. Breng een ZARQA Nachtcrème aan voor hydratatie en een optimaal huidherstel tijdens de nacht.

’s Ochtends reinigen

Geef je huid een opfrisser door te reinigen met ZARQA Reinigingsmelk of Reinigingsschuim, eventueel gevolgd door ZARQA Reinigingstonic. Je huid voelt fris en zacht aan en is nu klaar voor hydratatie. ZARQA Dagcrème vult het vochttekort van de huid aan en zorgt voor een gladde, goed gehydrateerde huid.

ZARQA-producten voor ieder huidtype

• Normale, gecombineerde en gevoelige huid: ZARQA Reinigingsschuim, ZARQA Reinigingsmelk en ZARQA Reinigingstonic
• Droge, rijpe en gevoelige huid: ZARQA Reinigingsmelk en ZARQA Reinigingstonic
• Vette, onzuivere en gevoelige huid: ZARQA Reinigingsgel Clear Skin en ZARQA Reinigingstonic Clear Skin