Over ZARQA

ZARQA niet tevreden, geld terug

ZARQA staat voor kwaliteit en eerlijkheid. Alle producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Uiteraard kan het zijn dat je alsnog niet tevreden bent over de producten. In dat geval kun je het product met de kassabon terugbrengen naar de winkel. Je krijgt vervolgens het volledige aankoopbedrag terug.

Alleen wat je huid echt nodig heeft

Een perfecte, gave huid? Dat is helaas voor weinig mensen weggelegd. Een vale teint, roodheid, een pukkeltje: het komt vaker voor dan ons lief is. Maar ook een gevoelige huid, allergieën en overgevoeligheid zijn een steeds groter wordend probleem. Wist je bijvoorbeeld dat één op de drie Nederlanders een gevoelige huid heeft? Dat vraagt om een nieuwe aanpak in huidverzorging. ZARQA begrijpt dat en biedt een oplossing.

ZARQA bevat:

  • 0% synthetische parfum
  • 0% parabenen
  • 0% SLES & SLS

ZARQA is:

  • Hypoallergeen
  • Dermatologisch getest
  • 100% Vegan
  • Dierproefvrij
  • Zo natuurlijk mogelijk om risico op allergie te beperken

Waarom raakt onze huid uit balans?
Milieuvervuiling, zon, parfum, irriterende stoffen, hormonen en erfelijke factoren: onze huid heeft nogal wat te verduren. Niet zo vreemd dat zelfs de meest normale huidtypes steeds vaker uit balans raken. Dat is zonde, want een gezonde huid is dichterbij dan je denkt.

ZARQA biedt een unieke prijs-kwaliteit verhouding en is ook geschikt voor vegetariërs.
ZARQA is er voor iedereen en voor het hele gezin of je nu een makkelijke of veeleisende huid hebt.

ZARQA gelooft erin dat de huid baat heeft bij een minimale hoeveelheid ingrediënten. Less is more, maar natuurlijk zijn die ingrediënten dan wel krachtig en effectief. Om alleen het allerbeste te kunnen ontwikkelen, doet ZARQA al jarenlang onderzoek naar wat onze huid nodig heeft en naar de werking van zouten en mineralen uit de Dode Zee, samen met zeer essentiële plantenextracten. Wij zijn overtuigd en dus vind je deze weldadige ingrediënten nu terug in bijna al onze producten.

De combinatie van Dode Zeezout en plantenextracten zorgt voor een optimale verzorging en bescherming van zelfs de meest gevoelige huidtypes. En die onnodige, schadelijke ingrediënten? Die laten we links liggen. Niet voor niets wordt ZARQA vaak geadviseerd door dermatologen en huidspecialisten.

Kies je voor ZARQA, dan kies je voor een investering in een mooie, gezonde huid. Een huid die in balans is en prettig aanvoelt. In ZARQA geen ingrediënten die de huid onnodig belasten en alleen ingrediënten waarvan de werking bewezen is. Wij kiezen voor effectieve eenvoud met het beste wat de Dode Zee te bieden heeft. We zoeken het beste voor jouw huid nu én beschermen hem voor de toekomst.

ZARQA is zo natuurlijk en mild mogelijk ontwikkeld om risico op allergie te minimaliseren. De ZARQA-producten brengen of houden de huid in balans en geven de huid wat het nodig heeft, zonder deze onnodig te belasten met synthetishe parfums, parabenen en andere onnodige toevoegingen.

De producten van Zarqa zijn te verdelen in 5 categorieën:
Dode Zee Zouten
Gezichtsverzorging - Face Care & Young Care 
Lichaamsverzorging - Body Care
Haarverzorging - Hair Care
Baby & Kind Verzorging

De producten zijn hygiënisch verpakt in tubes of flacons met pompen of afsluitbare doppen. Zo blijven de actieve werkstoffen bewaard zonder dat er conservering nodig is. Vanzelfsprekend zijn de verpakkingen recyclebaar.

Beoordelingen over ZARQA door beautyblog-en vloggers:

Zachte en zuivere huidverzorging

ZARQA is zo natuurlijk en mild mogelijk ontwikkeld om risico op allergie te minimaliseren. De ZARQA-producten brengen of houden de huid in balans en geven de huid wat het nodig heeft, zonder deze onnodig te belasten met synthetishe parfums, parabenen en andere onnodige toevoegingen.

Bekijk alle producten