Over ZARQA

ZARQA, alleen wat je huid écht nodig heeft

Kies je voor ZARQA, dan kies je voor een investering in een mooie, gezonde huid. Een huid die in balans is en prettig aanvoelt. In ZARQA zitten geen ingrediënten die de huid onnodig belasten en alleen stoffen waarvan de werking bewezen is. ZARQA biedt het beste voor jouw huid nu én beschermt haar voor de toekomst.

Dode Zee-mineralen

ZARQA is in 1990 ontstaan vanuit de ervaringen met de heilzame werking van Dode Zee- kuren voor de probleemhuid. Door de bijzondere ligging van de Dode Zee en het klimaat dat er heerst, ontstaan waardevolle mineralen als magnesium, calcium, kalium en broom. Dermatologen deden jarenlang onderzoek naar deze stoffen en kwamen tot de conclusie dat de mineralen en sporenelementen een heilzaam effect hebben op de huid. Zout, mineralen en sporenelementen uit de Dode Zee dragen bij aan een goed gehydrateerde, stralende en gezonde huid.

Waarom raakt onze huid uit balans?

Milieuvervuiling, zon, parfum, irriterende stoffen, hormonen en erfelijke factoren: onze huid heeft nogal wat te verduren. Niet zo vreemd dat zelfs de meest normale huidtypen steeds vaker uit balans raken. En dat is zonde, want een gezonde huid is dichterbij dan je denkt.

In ZARQA vind je mineralen uit de Dode Zee die je huid optimaal verzorgen en beschermen. De producten voelen prettig aan op de huid, trekken snel in en zijn geschikt voor alle huidtypen, óók voor de meest gevoelige. ZARQA is zo natuurlijk en mild mogelijk ontwikkeld om de kans op allergie te beperken. De producten bevatten 0% parfum, geen onnodige toevoegingen, zijn dermatologisch getest en hypoallergeen. We kiezen heilzame ingrediënten die écht werken: Dode Zeezout en -mineralen, plantenextracten, hyaluronzuur, magnesium PCA en Tightenyl™. Stuk voor stuk dragen ze bij aan een soepele, goed gehydrateerde, stralende en mooie huid.

Wil je weten wat voor huidtype jij hebt en welke producten van ZARQA het best aansluiten bij de behoefte van jouw huid? Kijk dan op onze adviespagina

ZARQA is er voor het hele gezin

De producten van ZARQA zijn er voor het hele gezin, van jong tot oud. Welk huidtype je ook hebt en hoe oud je ook bent: ZARQA brengt de huid weer in balans.

Niet tevreden, geld terug

ZARQA staat voor kwaliteit en eerlijkheid. Alle producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Uiteraard kan het zijn dat je alsnog niet tevreden bent over de producten. In dat geval kun je het product met de kassabon terugbrengen naar de winkel. Je krijgt vervolgens het volledige aankoopbedrag terug.

* De niet tevreden, geld terug garantie is geldig tot 4 weken na aankoop

100% vegan

De ZARQA producten zijn 100% vegan-proof.

Beoordelingen over ZARQA door beautyblog-en vloggers:

Zarqa is 100% parfumvrij

Onderzoek heeft uitgewezen dat parfums – kunstmatige én natuurlijke – in huidverzorgingsproducten de gevoeligheid van de huid kunnen vergroten. Hierdoor neemt de kans op allergische reacties toe. Precies om die reden laat ZARQA parfum volledig achterwege; wij geloven in huidverzorging die mild voor de huid en zo puur mogelijk is.