Over ZARQA

Alleen wat je huid écht nodig heeft

Kies je voor ZARQA dan kies je voor een investering in een mooie, gezonde huid voor nu en voor de toekomst. De producten van ZARQA bevatten geen ingredienten die de huid onnodig belasten en alleen ingredienten waarvan de werking bewezen is. Wij bieden het beste voor jouw huid nu en beschermen haar voor de toekomst.

Waarom raakt onze huid uit balans?

Milieuvervuiling, zon, parfum, irriterende stoffen, hormonen en erfelijke factoren: onze huid heeft nogal wat te verduren. Niet zo vreemd dat zelfs de meest normale huidtypen steeds vaker uit balans raken. En dat is zonde, want een gezonde huid is dichterbij dan je denkt.

Dode Zee-mineralen

ZARQA is in 1990 ontstaan vanuit de ervaringen met de heilzame werking van Dode Zee- kuren voor de probleemhuid. Door de bijzondere ligging van de Dode Zee en het klimaat dat er heerst, ontstaan waardevolle mineralen als magnesium, calcium, kalium en broom. Dermatologen deden jarenlang onderzoek naar deze stoffen en kwamen tot de conclusie dat de mineralen en sporenelementen een heilzaam effect hebben op de huid. Zout, mineralen en sporenelementen uit de Dode Zee dragen bij aan een goed gehydrateerde, stralende en gezonde huid.

Niet tevreden, geld terug

ZARQA staat voor kwaliteit en eerlijkheid. Alle producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Uiteraard kan het zijn dat je alsnog niet tevreden bent over de producten. In dat geval kun je het product met de kassabon terugbrengen naar de winkel. Je krijgt vervolgens het volledige aankoopbedrag terug.

* De niet tevreden, geld terug garantie is geldig tot 4 weken na aankoop