100% Puur Dode Zee Scrub Zout 400gr.

Een zachte, gladde huid is binnen handbereik wanneer je scrubt met ZARQA Dode Zee Scrubzout. Het 100% Dode Zeezout verwijdert de bovenste laag dode huidcellen, heeft een reinigende werking en verfrist en vitaliseert de huid. Ook prettig: ZARQA Body Lotion en Body Butter worden beter opgenomen wanneer de huid is gescrubd.

  • Verwijdert dode huidcellen
  • Reinigt en verfrist
  • Vitaliseert de huid
100% Puur Dode Zee Scrub Zout 400gr.
€ 7,25 per stuk Op voorraad

Gebruik: breng het scrubzout met de handen op het natte lichaam aan en masseer de huid zachtjes met ronddraaiende bewegingen. Spoel het scrubzout af met warm water. Wees voorzichtig met open wondjes.
Waarschuwing: uitsluitend voor uitwendig gebruik. Oogcontact vermijden. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Tip
Is het buiten koud? Neem wat vaker een bad of douche met ZARQA Salt. Het Dode Zeezout stimuleert de spieren en gewrichten en brengt de stofwisseling op gang, wat bij lagere temperaturen geen kwaad kan.

MARIS SAL (MAGNESIUM CHLORIDE, POTASSIUM CHLORIDE, SODIUM CHLORIDE, CALCIUM CHLORIDE)

Dode Zee-mineralen en Dode Zeezout
ZARQA haalt haar zout uit de Dode Zee bij Jordanië. Het 100% pure Dode Zeezout bevat tussen de 31 en 45% magnesiumchloride en tussen de 3 en 9% natriumchloride. De magnesiumkristallen van ZARQA zijn groter en bevatten vanwege een drogingsproces minder vocht. Hierdoor is het magnesiumchloridegehalte hoger (richting de 45%) en het natriumchloridegehalte juist lager (richting de 3%). Omdat ons Dode Zeezout een natuurproduct is, kan het mineraalzoutgehalte variëren.

Dode Zee mineralen

Het heilzame zout uit de Dode Zee is rijk aan mineralen. ZARQA Salt bevat uitzonderlijk hoge percentages Dode Zee mineralen, voor een mooie, stralende huid en ontspannen spieren en gewrichten.

Bekijk alle salt producten

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.