Dode Zee Zout Spray

ZARQA Dode Zeezout Spray is dé oplossing wanneer je huid wel een opkikker kan gebruiken. Maar ook is de spray op basis van 100% Dode Zeezout en hyalaronzuur perfect voor de meest gevoelige huid. De sterk geconcentreerde Dode Zeezout Spray werkt zuiverend, herstellend en revitaliserend.

Inhoud: 200ml.

Dode Zee Zout Spray
€ 8,99 per stuk Op voorraad

Gebruik: spray de huid na het douchen in en laat goed intrekken. Niet afspoelen.

AQUA,MARIS SAL,SODIUM HYALURONATE

Dode Zee Zout
Dat de mineralen uit het water van de Dode Zee goed zijn voor ons, en met name voor onze huid, is tegenwoordig algemeen bekend. Niet voor niets maken mensen dankbaar gebruik van de mogelijkheden om bij de Dode Zee te gaan ‘kuren’. Het zout van de Dode Zee bevat een hoge concentratie (31 - 45%) aan mineralen in de natuurlijkste vorm. (magnesium, calcium, kalium, broom, natrium) Deze mineralen zijn goed voor de huid. Ze stimuleren de stofwisseling van de cellen en verbeteren het vermogen langer vocht vast te houden. Vaak wordt gedacht dat het zout van de Dode Zee de huid uitdroogt, maar dat is absoluut niet waar! Integendeel: inmiddels is dermatologisch bewezen dat dagelijks gebruik van Dode Zee mineralen het vermogen om vocht op te slaan en te transporteren naar de onderste huidlagen alleen maar verbetert. Daarmee vormen Dode Zee mineralen als geen enkele andere stof een belangrijke rol in het gezond maken en houden van de huid.

Hyaluronzuur
Naarmate de huid ouder wordt, verliest ‘ie meer vocht. De oplossing? De huid meer vocht laten vasthouden. Hyaluronzuur is een stof die 1000 keer zijn eigen volume kan vasthouden en daardoor als de beste hydrateert. Deze lichaamseigen en huideigen hydraterende stof werkt als een vulmiddel tussen de huidcellen en het versterkt de huidbarrière. Hoe meer hyaluronzuur er in de huid aanwezig is, hoe gladder en steviger de huid oogt en voelt. Je vindt hyaluronzuur in ZARQA-producten omdat het de huid intens hydrateert en daardoor voor een mooiere, sterkere en jongere huid zorgt.

Ervaringen
10,0
5 Reviews

Wegens de EFSA Claimwetgeving mogen wij op onze site maar een beperkt aantal gezondheidsclaims gebruiken. Om deze reden mogen reviews alleen gaan over algemene tevredenheid met het product of over de grootte en smaak. Er mogen geen ziektes of pijnklachten genoemd worden. Reviews die niet aan de wetgeving voldoen mogen door ons worden aangepast.

Beoordeling

Wegens de EFSA Claimwetgeving mogen wij op onze site maar een beperkt aantal gezondheidsclaims gebruiken. Om deze reden mogen reviews alleen gaan over algemene tevredenheid met het product of over de grootte en smaak. Er mogen geen ziektes of pijnklachten genoemd worden. Reviews die niet aan de wetgeving voldoen mogen door ons worden aangepast.

Beoordeling

ZARQA Dode Zeezout voor een mooie, gezonde huid

Wist je dat zout van essentieel belang is voor een gezonde en mooie huid? Wij zijn overtuigd van de kracht en positieve werking van Dode Zeezout en gebruiken het daarom in vrijwel al onze verzorgingsproducten.

Zeezout en mineralen brengen de huid weer in balans en hydrateren hem intensief. De mineralen en sporenelementen uit de Dode Zee verbeteren het vochtvasthoudende vermogen van de huid én zorgen ervoor dat de huid beter in staat is vocht aan te trekken. Het resultaat? Een beter gehydrateerde huid die straalt en mooi glad is.

De Dode Zee ligt op 400 meter beneden de zeespiegel in de woestijn en is een ware bron van bijzondere mineralen. Door de bijzondere ligging van de Dode Zee en het klimaat dat er heerst, ontstaat er een hoge oppervlakteverdamping, waardoor waardevolle mineralen als magnesium, calcium, kalium en broom in hoge gehaltes vrijkomen. Dermatologen deden jarenlang onderzoek naar deze stoffen en kwamen tot de conclusie dat de mineralen en sporenelementen een heilzaam effect hebben op de huid.

Wij gebruiken cookies, onder meer voor analyse en gebruiksgemak.