Nieuw van ZARQA!

Zonnefluïde SPF30 Sensitive

Ontdek nu
Sluiten

Huidveroudering

Huidveroudering is een natuurlijk proces, dat al begint bij de geboorte. Pas als je de eerste fijne lijntjes en rimpels of pigmentvlekken in de spiegel ontdekt en merkt dat je huid minder strak aanvoelt, wordt je je bewust van dit proces. Gelukkig kun je je rijpere huid ondersteunen met clean beauty crèmes en serums die je huid hydrateren en de vrije radicalen neutraliseren. Zo biedt je je huid het beste voor nu en bescherm je haar voor de toekomst.

Wanneer begint huidveroudering?

De eerste tekenen van huidveroudering beginnen al in onze jonge jaren: vanaf de leeftijd van 25 jaar verandert de structuur van onze huid door invloeden van bijvoorbeeld de zon, luchtvervuiling en onze lifestyle, maar ook onze eigen celdeling en -vernieuwing vertragen. Hierdoor begin je geleidelijk rimpels, fijne lijntjes en ouderdomsvlekjes te zien. Dit zijn allemaal kenmerken die horen bij het natuurlijk ouder worden en waar iedereen vroeg of laat en in meer of mindere mate mee te maken krijgt. Toch kan iedere huid in dit proces wel een goede verzorging en ondersteuning gebruiken. Dit doe je door te kiezen met producten met actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur voor hydratatie en niacinamide ter bevordering van de aanmaak van collageen.

Wat kan je doen tegen huidveroudering?

Het beschermen van je huid tegen vrije radicalen is echt een must. Je huid wordt immers iedere dag blootgesteld aan zichtbare (UV-straling) en onzichtbare (luchtvervuiling) schadelijke invloeden. Je huid kan hierdoor uit balans raken en overgevoelig worden, maar ook sneller verouderen en droog aanvoelen. Precies om die reden laat ZARQA parfum volledig achterwege in haar skincare. Onderzoek heeft uitgewezen dat parfums – kunstmatige én natuurlijke – in huidverzorgingsproducten de gevoeligheid van de huid en de kans op allergische reacties kunnen vergroten. Ook als je helemaal geen last hebt van huidproblemen of overgevoeligheden kun je parfum het beste vermijden. Het breekt namelijk het collageen (bindweefsel) in de huid af en kan zorgen voor pigmentvlekken bij blootstelling aan de zon.

Zonnefluïde SPF30 Sensitive

Lees meer
Lees meer

''Tekenen van huidveroudering zie je vaak het eerste op je handen! De huid van je handen is kwetsbaar en veroudert snel.''

Sensitive Serum Vitamine C

Lees meer
Lees meer

Sensitive Serum Anti-Age

Lees meer
Lees meer

Oogcrème Anti-Age

Lees meer
Lees meer

Wat is huidveroudering nummer 1?

Dagcrème Anti-Age

Lees meer
Lees meer

Reinigingsschuim

Lees meer
Lees meer

Nachtcrème Anti-Age

Lees meer
Lees meer

Serum Hydraboost

Lees meer
Lees meer

Oogcrème

Lees meer
Lees meer

Micellair Water 3-in-1

Lees meer
Lees meer

Enzym Gezichtspeeling

Lees meer
Lees meer

Hydra Booster Ampullen

Lees meer
Lees meer