Nieuw van ZARQA!

Zonnefluïde SPF30 Sensitive

Ontdek nu
Sluiten

Bye, bye verbrand- en geïrriteerd voorhoofd: deze zonnebrand is dé oplossing voor jouw gevoelige huid

Zonbescherming is nét zo onmisbaar voor je huid, als je lievelings Micellair Water tijdens je avondroutine of je favoriete Vitamine C serum vóór je dag- of nachtcrème. Vooral voor mensen met een gevoelige huid is het vinden van de perfecte zonbescherming super lastig. Want: een gevoelige huid moet nóg beter beschermd worden tegen de zon. En dat terwijl veel zonproducten juist irritatie en huidproblemen veroorzaken.

Maar geen zorgen, want de ZARQA Zonnefluïde SPF30 is hier om je te redden van een verbrande huid en huidirritatie – mét een extra vleugje liefde voor je huid.

Zonnebrand voor de gevoelige huid

Deze zonnebrand is namelijk speciaal ontworpen voor mensen met een gevoelige huid. Het heeft een hypoallergene formule zónder parfum, alcohol en andere schadelijke stoffen. Dit betekent dat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over vervelende reacties of roodheid na het aanbrengen.

SPF is je geheime wapen

De zon is niet alleen je beste vriendin als het gaat om genoeg vitamine D binnenkrijgen; het werkt ook heel goed in het boosten van je stemming. Maar teveel zon kan je huid beschadigen en zelfs veroudering veroorzaken. Daarom is het cruciaal om goede bescherming te hebben tegen de gevaren van het zonnetje. De ZARQA Zonnefluïde SPF30 is wat dat betreft je geheime wapen.

Stralen zonder straling

Wist je trouwens dat er twee soorten schadelijke straling zijn die de zon uitstraalt? UVA-stralen zijn de boosdoeners achter die vroegtijdige veroudering, terwijl UVB-stralen verantwoordelijk zijn voor het verbranden van je huid. Gelukkig biedt de SPF30-formule in de ZARQA Zonnefluïde bescherming tegen beide, waardoor je vaarwel kunt zeggen tegen een vervellend voorhoofd én fijne lijntjes in de toekomst.

Waarom we geen factor 50 gebruiken? Omdat SPF30 een evenwichtige bescherming tegen UVB-stralen biedt, met een beschermingspercentage van 97%. Hogere SPF-waarden bieden maar een klein beetje extra bescherming, terwijl ze zwaardere formules vereisen en daardoor belastend kunnen zijn voor jouw gevoelige huid.

Bye witte waas

Bijkomend voordeel: met de ZARQA Zonnefluïde kun je meteen zonder witte waas-check met je gezicht de zon in, want ZARQA kiest voor synthetische filters, die niet alleen vriendelijk zijn voor je huid maar ook voor het milieu. Bij het maken van onze producten hebben we er namelijk specifiek op gelet dat de filters die we gebruiken níét bijdragen aan watervervuiling en schade aan ecosystemen. Het koraal is helemaal safe with us, want onze producten zorgen niet voor verbleking en andere schadelijke affecten.

Daarnaast trekt de ZARQA Zonnefluïde door de lichtgewicht textuur supersnel in. En misschien nóg veel fijner: dat doet-ie zonder een plakkerig gevoel achter te laten.

Smeren, smeren, smeren

Het aanbrengen is simpel: smeer de fluïde dagelijks op als laatste stap over je dagcrème, minstens 15 minuten voordat je de zon in gaat, en herhaal dit elke 2 uur. Zo ben je optimaal beschermd.

Je huid is je grootste orgaan en vooral als-ie gevoelig is, moet het de beste verzorging krijgen die er is. Met de ZARQA Zonnefluïde SPF30 geef jij je huid de liefde en bescherming die het verdient.