Nieuw van ZARQA!

Zonnefluïde SPF30 Sensitive

Ontdek nu
Sluiten

Deze zonnebrand is dé holy grail voor mijn gevoelige huid

Als er één ding is waar ik me in de zomer niet druk om wil maken, is het of mijn super gevoelige huid wel of niet blij is met de zonnebrand die ik erop smeer. Mijn zoektocht naar de perfecte zonbescherming is daarom een hele uitdaging geweest, maar daar is deze zomer een einde aan gekomen. Ik heb namelijk ein-de-lijk een zonbeschermer gevonden die werkt én die mijn huid niet irriteert. En dat is vooral heel lekker omdat ik iedere ochtend SPF op mijn gezicht wil smeren. Want remember: SPF is de allerbeste anti-aging. 

Nu hoor ik je denken: vertel me alsjeblieft wat jouw holy grail is! Komt-ie: dat is de ZARQA Zonnefluïde SPF30, die ik inmiddels al een tijdje gebruik. Geef me twee seconden om je te laten zien waarom dit voor mij zó goed werkt. Cause I’m not gatekeeping.

Voor de gevoelige huid

De ZARQA Zonnefluïde is speciaal ontworpen voor mensen zoals ik. Het heeft een hypoallergene formule zónder parfum, alcohol en andere schadelijke stoffen. Dit betekent dat ik me geen zorgen hoef te maken over vervelende reacties of roodheid na het aanbrengen. Score!

En terwijl m’n huid dus totaal niet aan het protesteren is tegen deze zonnebrand, beschermt het mijn huid met SPF 30. Waarom geen factor 50? Nou, omdat SPF30 een evenwichtige bescherming tegen UVB-stralen biedt, met een beschermingspercentage van 97%. Hogere SPF-waarden bieden maar een klein beetje extra bescherming, terwijl ze zwaardere formules vereisen en daardoor belastend kunnen zijn voor jouw gevoelige huidje.

Zonnebrand zonder witte waas

Een ander ding waar ik dol op ben, is het feit dat deze zonnefluïde geen witte waas achterlaat. We hebben allemaal wel die momenten gehad waarop we er uitzagen als een spook na het aanbrengen van zonnebrandcrème, toch? Nou, met de ZARQA Zonnefluïde kun je zonder witte waas-check met je snoetje de zon in, want hij trekt door de lichtgewicht textuur supersnel in. En misschien nog veel chiller: dat doet-ie zonder dat vervelende plakkerige gevoel dat sommige zonnebrandcrèmes kunnen achterlaten.

Kortom, ik kan met volle overtuiging zeggen dat de ZARQA Zonnefluïde SPF30 mijn go-to zonbescherming is geworden. Of ik nu een dagje naar het strand ga, een wandeling maak in het park of gewoon mijn dagelijkse routine volg; ik weet dat mijn huid goed beschermd is tegen schadelijke UV-straling. Dus, als je op zoek bent naar een zonbescherming die net zo goed is voor je huid als voor het milieu (want ja, hij is ook nog eens vegan, microplasticvrij en schaadt daardoor het koraal niet!), dan is dit misschien voor jou ook dé oplossing. Veel smeerplezier!